Mythra te gast bij Belfius en bij de Beroepsvereniging Voor Cijferberoepen

De laatste jaren is het aantal onaangekondigde fiscale controles opmerkelijk toegenomen. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn voor deze “visitaties”: wanneer kan de fiscus bij u langskomen, wat kan hij inkijken en wie kan hij bevragen, en vooral, in welke mate hoeft u daaraan mee te werken?

De advocaten van Mythra zijn gespecialiseerd in fiscale adviesverlening en fiscale geschillen. Zij hebben door de jaren heen een bijzondere praktijkervaring opgebouwd inzake de fiscale visitatie.

Recent organiseerde Mythra samen met Group S een seminariereeks over dit onderwerp. Nu spreken de advocaten van Mythra opnieuw over dit actueel topic, deze keer bij Belfius en bij de Beroepsvereniging Voor Cijferberoepen. Met praktijkgerichte voorbeelden en allerlei tips stoomt Mythra u, uw cliënteel en uw onderneming klaar voor een onverwachte fiscale controle.

Het seminarie georganiseerd in samenwerking met de Beroepsvereniging Voor Cijferberoepers gaat door op 17 februari 2017 om 14u in de Conferentiezaal in de Sint-Andriesabdij te Zevenkerken. Voor meer informatie en inschrijvingen, kan je terecht op de website van de Beroepsvereniging Voor Cijferberoepen.

Het seminarie georganiseerd in samenwerking met Belfius gaat door op woensdag 8 maart 2017 om 18u in “La Source – 4 Wings” in de Nijverheidsstraat 13 te Westerlo. Meer informatie vind je op de uitnodiging van Belfius.

Mythra hoopt u op een van deze seminaries te mogen begroeten.

Indien u interesse heeft in dit onderwerp, of een training op maat wenst over dit of andere fiscale onderwerpen, aarzel dan niet ons te contacteren.