Tiffany Tertholen

Advocaat-medewerker

Direct    +32 53 89 35 65
E-mail    tiffany@mythra.be

BIO

Tiffany Tertholen is advocaat-medewerker bij Mythra fiscale advocaten. Zij staat Belgische en buitenlandse particulieren en ondernemingen bij met betrekking tot alle aspecten van de fiscaliteit en dit zowel op het vlak van adviesverlening als procedurewerk. Zij heeft ook een verregaande interesse voor het fiscaal strafrecht en estate planning.

Tiffany behaalde haar master fiscaal recht met onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel in 2017. Tijdens haar studies werd ze geprikkeld door het opleidingsonderdeel fiscaal strafrecht en schreef daarom haar masterproef Witwassen en de fiscale milderingsclausule in het bijzonder, waarbij de focus werd gelegd op het onderscheid tussen gewone en ernstige fiscale fraude.

Omwille van haar voorliefde voor fiscaliteit ging zij op zoek naar een nichekantoor en kwam zo in contact met het fiscaal advocatenkantoor Mythra. Na een leerrijke zomerstage heeft zij besloten om de samenwerking met veel enthousiasme verder te zetten.

Momenteel volgt Tiffany een master-na-masteropleiding Notariaat aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens deze opleiding verdiept zij zich o.a. in registratie-en successierechten, een topic dat aansluit bij haar andere passie in het fiscaal recht: estate planning. Naast haar werk en studies maakt Tiffany graag tijd voor een sportieve levensstijl. Zij volgt diverse groepslessen en geniet nu en dan van een frisse ochtendloop. Daarnaast houdt zij van reizen en een gezellig avondje uit met familie en vrienden.

Professionele ervaring & lidmaatschap
  • Advocaat Balie Dendermonde (oktober 2017 – heden)
    • Advocaat Mythra Advocaten
Opleiding
  • Master-na-masteropleiding Notariaat, Vrije Universiteit Brussel (2017–heden)
  • Master in de rechten, Vrije Universiteit Brussel (2017), met onderscheiding
  • Moderne talen–wetenschappen, Sint-Jozef, Ternat (2012)
Publicaties

2017

  • Tertholen, T., Witwassen en de fiscale milderingsclausule in het bijzonder, Thesis Rechten VUB (2017)
Seminaries